Vélemények

A személyzet nagyon segítőkész és kedves volt velünk, úgy éreztük magunkat mintha évek óta odajárnánk pihenni. Biztos vagyok benne hogy többször is elfogunk látogatni. Tökéletes pihenés és kellemes csendes nyugodt környezet vett minket körül. A wellnes is nagyon jó volt. Pontosan ilyen kikapcsolódást szántam a páromnak születésnapjára!Köszönöm a segítséget! A félelmeimet mind kizártam mikor megérkeztünk, csak mi tartózkodtunk a szálláshelyen! Fantasztikus volt! Köszönjük!

Tóth Andrea

A szoba rendkívül tiszta és tágas, valóban azt kapja az ember amit a képeken lát. A minibár olcsónak mondható, ezen a színvonalon főleg… A wellness részleg kiváló, még TV is van benne.
A legjobban az tetszett, hogy – mivel mindössze 4 szobával rendelkeznek – az egész szálláson csak én és párom tartózkodtunk, így olyan dolgokra is lehetőség nyílik ezen a csodás helyen ami máshol eszébe sem jut az embernek. 🙂 Köszönjük!

Kozma Árpád

Kényelmes, nagyon jól felszerelt szálláshely. Visszamegyünk!!! 🙂

Gergely

Csendes nyugodt környezet, rendkívüli tisztaság, kellemesen berendezett szobák jellemzik leginkább ezt a kiváló panziót. Olcsó minibár saját készítésű kiváló pálinkákkal! 🙂 A wellnessrészleg egy kis panzióhoz képest jól felszerelt, senki nem zavarja az embert, mi konkrétan ketten voltunk a szálláshelyen! Kár, hogy saját étterem nincs, de persze egy négyszobás szálláshelytől ezt nem is várhatja el az ember.
A kerthelyiségben viszont nagyon jó kis sütők és kemence is található, amely használatához mindent biztosítottak számunkra. (tűzifa, eszközök) Aki 4 csillagos kényelemre vágyik, de szeretne nyugodt, majdhogynem emberektől mentes környezetben pihenni, azoknak ajánlanám leginkább ezt a panziót!
Mi nagyon jól éreztük magunkat, még biztosan visszatérünk! 😉

Fiatal pár - Miskolc

A Wellness részleg kiváló! A szobák gyönyörűek, kényelmesek! A konyha teljesen felszerelt! Kényelem: már már LUXUS!
Fedetlen parkoló volt, ami a -12 fokban nem könnyítette meg az elindulásunkat!! De ez csak porszem mert minden más tökéletes!

Norbi

Csend, nyugalom, kedvesség.

FerencGaléria

Ingyenes szolgáltatásaink

Saját parkoló (kamerával felügyelt parkolóhely: 10 db)
Lift
Wi-Fi használat
Konyha használat
Kerti konyha használat
Finn-infra szauna
Jakuzzi (2db 6 személyes)
Napozókert
Bográcsozási lehetőség
Grillezési lehetőség
Szalonnasütési lehetőség
Kemence használat
Ingyenes faszén és tüzifa használata
40 férőhelyes filagória
Akadálymentes kert
Ingyenes csomagmegőrző